Projekt

Att driva projekt i rätt takt, inom budget och att nå resultat som leder till önskade effekter är en utmaning som många stött på. Man behöver dessutom ha förmågan att hantera ständiga förändringar och vara beredd att omprioritera under projektets gång.
Vi arbetar gärna med agila projektmetoder och kombinerar dem med traditionellt projektledarskap. Frontits projekt- och programledare har stor erfarenhet från såväl tekniska och IT-tunga, som administrativa projekt och verkar inom alla branscher. Vi driver, motiverar och engagerar projektmedarbetarna och strävar efter att vara förebilder i vårt ledarskap.

Om oss

Frontit är en strategisk förändringspartner som sätter människan i centrum. Vi vet att om människor vill, kan och vågar så finns bäst förutsättningar för att lyckas med en förändring och skapa bestående resultat.

Vi som jobbar på Frontit är 200 drivna, erfarna och prestigelösa konsulter som brinner för att driva förändring och komplexa projekt. Vi hjälper våra kunder att förankra och implementera sin strategi, tillföra kraft i genomförandet och se till att de bygger sin förmåga att leva i förändring. Vi har stor erfarenhet av att driva förändring i många branscher med hjälp av beprövade metoder och det gör oss till en trygg förändringspartner.

Frontit har blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work nio år i rad. Vi har idag kontor i Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Uppsala, Västerås och Örebro.

Ludvigsbergsgatan 20
118 91 Stockholm Vägbeskrivning 08-720 87 00 Se sida

Malmö

Lillatorg 1
211 34 Malmö Vägbeskrivning 08-720 87 00 Se sida

Norrköping

Hospitalsgatan 6 A
602 27 Norrköping Vägbeskrivning Se sida

Sundsvall

Storgatan 26
852 30 Sundsvall Vägbeskrivning Se sida

Uppsala

Vaksalagatan 2
753 20 Uppsala Vägbeskrivning Se sida

Västerås

Slottsgatan 7-9
722 11 Västerås Vägbeskrivning Se sida

Örebro

Drottninggatan 11
702 10 Örebro Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Frontit?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@frontit.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor