Sedan jag började på Frontit för drygt 7 år sedan har jag utvecklats som aldrig förr. Jag har sett nya branscher, utbildats på Frontit Academy, gått ledarskapsprogram och tagit mig an nya utmaningar på flera sätt. Ibland har det varit på gränsen till för utmanande, men mina kollegor och chefer har alltid stöttat mig. Utmaning har blivit utveckling - inte stress och oro.

Jag uppskattar att vi är så bra på att lyssna in vad medarbetarna vill och få balans i livet. Man sporras att ta sig an nya utmaningar om man vill det, samtidigt som det är helt ok att ta ett lite lugnare uppdrag när det passar bättre. Vi är duktiga på att se till hela människan, vilket jag tror är en stor anledning till att Frontit om och om igen rankas som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Jag tror verkligen att om man ska vara konsult så ska man vara det på Frontit. Här finns inte allt man kan önska sig, för man kan alltid bli bättre! Men vår kultur, mina kollegor och vår vilja att tänka nytt gör att vi hela tiden blir bättre och bättre - både som individer och som arbetsplats.

jenny.visen@frontit.se

072-588 31 90

Jobbar du redan på Frontit?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@frontit.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor