Caroline Persson

Caroline Persson

Kravanalytiker – Kvalitet

Jag trivs så bra på Frontit för att jag känner att jag har en hemvist i ett företag som rimmar fint med mina egna värderingar. Jag har många bra och trevliga kollegor, och det är alltid trivsamt och energigivande att träffa dem. Jag gillar också att ha tillgång till ett kompetensnätverk då jag ofta känt mig lite ensam i min roll som kravanalytiker - här finns flera kollegor med samma roll. Att sen mitt arbete är så fritt passar mig utmärkt. Jag behöver inte jaga timmar, utan det är upp till mig att leverera på ett sätt som gör kunden nöjd

Frontit lever efter sina värderingar, jag tror det gör mycket för allas trivsel över tiden. Värderingarna här står ofta i fokus och är något vi diskuterar och arbetar med för att hålla vid liv. Frontit har även en skön prestigelöshet i allt det vardagliga. Inget sitter fast och det är högt i tak.

Mitt nuvarande uppdrag har gått över till projektledning och jag är inblandad i både högt och lågt, långsiktigt och strategiskt ner till aktiv problemlösning i detaljerade befintliga IT-problem. Allt från verksamhetens behov, processer och krav till IT-lösningar är på bordet. Jag stormtrivs verkligen i detta uppdrag och på Frontit!

Jobbar du redan på Frontit?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@frontit.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor