Jag brinner för att utveckla både människor och organisationer, och här på Frontit får jag verkligen utlopp för det. Ena dagen coachar jag en företagsledare, nästa håller jag ett ledarseminarium och samtidigt driver jag långsiktig förändring som förändringsledare hos en av våra kunder. Och så driver jag vårt interna kompetensområde kring verksamhetsutveckling och är skidtränare också!

Att få intryck från olika uppdrag, branscher och företagskulturer är oerhört berikande. Visst är det utmanande och ibland svårt, men jag utvecklas och växer med projekten och jag kan ta med mig insikter från en kund till en annan och på så sätt hitta helt nya lösningar. Det blir som en ständigt uppåtgående spiral.

Många förknippar konsultyrket med hårt arbete och långa arbetsveckor, men på Frontit tycker jag att vi har en bra balans mellan sådant vi måste göra och sådant vi vill göra. Det är lika självklart att man hjälper till och engagerar sig om man vill som det är att man prioriterar familjen eller det privata när man vill det.

Jobbar du redan på Frontit?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@frontit.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor