Malin Jönsson

Malin Jönsson

Projektledare – Projekt

Jag är projektledare och verksamhetsutvecklare som gärna projektleder komplexa och tunga teknikprojekt likväl som verksamhetsprojekt och jag trivs bäst att kliva in i mer eller mindre kaos. Min framgång som konsult har sin grund i mitt ledarskap där jag drivs av att utveckla relationer, verksamheter och människor.  

Jag kom till Frontit första gången 2015 efter att ha träffat olika konsultbolag som så många gör. Valet föll då på Frontit på grund av den energi jag kände och känslan av att inget är omöjligt. Att jag fick ett stort gäng projektledarkollegor var också viktigt i valet. Det finns en enorm kunskapsbank att ta del av bland kollegorna. 

Efter några år på annat håll saknade jag konsultlivet och då var valet enkelt att välja Frontit igen då jag inte kan tänka mig att ta anställning hos något annat konsultbolag. Den familjära känslan, möjligheterna till att utvecklas och det inspirerande ledarskapet hos vår VD Anneli vägde tungt i valet att komma tillbaka. Frontit lever dessutom sina värderingar på riktigt, vilket jag tycker är viktigt!

 

Jobbar du redan på Frontit?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@frontit.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor