Johan Sundlöf

Johan Sundlöf

Testledare och konsultchef – Kvalitet

Redan från dag ett på Frontit så har jag känt mig otroligt välkommen, atmosfären är inkluderande och människorna är nyfikna både på mig som person och på att driva Frontit framåt. Detta är en liten men väldigt avgörande del till varför jag trivs så bra som jag gör. Det är en trygghet att det alltid finns någon att fråga och att diskutera med gällande frågor som dyker ute hos mina kunder.

Det som verkligen står ut är att det är så enkelt att vara konsult på Frontit. Inga onödiga administrativa moment som tar tid och kraft från uppdraget, allt utgår från konsulten och allt går att lösa! 

Att i testledarrollen befinna mig mellan tekniken och människorna är det jag verkligen gillar, på Frontit har jag haft flera uppdrag av denna typ och känner att jag utvecklas hela tiden.

Jag har gått från att vara konsult på heltid till att ta ytterligare ansvar som konsultchef på deltid. För mig är det spännande att kliva in i något nytt samtidigt som jag har en fot kvar i konsultrollen. Med allt stöd som finns grundmurat hos Frontit och hos mina kollegor så är jag säker på att det kommer att bli fantastiskt!

 

johan.sundlof@frontit.se

Jobbar du redan på Frontit?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@frontit.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor