Malin Björnholdt

Malin Björnholdt

Projektledare och konsultchef – Projekt

Jag fick först upp ögonen för Frontit genom LinkedIn. Det fanns en stolthet och positiv känsla i de inlägg som kom upp i mitt flöde som jag blev väldigt nyfiken på. Till min stora glädje upplevde jag redan från start att den stoltheten och värmen finns inom hela Frontit, oavsett vilket kontor vi tillhör.

Förutom alla fantastiska kollegor som har så stor bredd i kompetenser och erfarenheter, så har vi vår värdegrund som skapar en gemenskap mellan oss som arbetar på Frontit. Det finns ett genuint engagemang som jag tycker dels genomsyrar det vi gör internt men också när vi är i uppdrag hos våra kunder. Vi är många som arbetar i uppdrag tillsammans och här får vi extra starka leveransteam som både har väldigt roligt och skapar värde i förändringsarbetet hos våra kunder.

I min roll som konsult har jag haft möjlighet att utvecklas i den riktning jag själv satt, både genom stora och utmanande uppdrag, men också genom kompetensutveckling inom Frontit Academy och genom utbyten mellan oss kollegor. Jag har också en roll där jag arbetar med våra interna frågor. Dels med tillväxt av vårt Örebrokontor genom rekrytering, sälj och marknad men också genom ett SPIRIT-arbete där vi sätter stort fokus på att bibehålla vår kultur och värdegrundsfokus. Oavsett i vilken roll och i vilka sammanhang jag möter andra under en arbetsvecka så bär jag med mig den där känslan jag hade redan från start.

malin.bjornholdt@frontit.se

Jobbar du redan på Frontit?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@frontit.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor